Menu Luk

Tegninger Af Hunde

Tegninger af forskellige hunde

Her på siden kan du se forskellige tegninger af hunde, Er du typen der ikke rigtig ved hvordan du skal tegne en hund, så kan du helt sikkert finde inspiration til dette her på siden. 

Store eller små tegninger af hunde

Vi har mange tegninger af forskellige hunderacer, så chancen for at du finder lige den hund du leder efter er stor. Tegningerne er meget forskellige, og vi har tegninger af både store og små hunde, med eller uden farve. Hvis du leder efter en stor eller lille hund?, eller måske noget helt andet? så rul ned, og se om vi har lige det du leder efter.

Hvordan tegner man en tegning af en hund?

Nu har du set en masse forskellige tegninger af hunde, og nu har du selv muligheden for at lære at tegne en hund. I videoen nedenfor, kan du se hvordan man tegner en hund. Videoen giver dig god inspiration, og den viser hvordan du evt. kan gøre. https://youtu.be/NP1J3MOUhFw Se videoen, måske får du en rigtig god ide til noget som du selv vil lave. - Go' fornøjelse!

Hvad skal du bruge til at tegne en hund?

Du skal bruge følgende:

  • En Blyant
  • Et viskelæder
  • Et stykke papir 

Husk at du behøver ikke være den fødte kunstner for at lære at tegne hunde, for øvelse gør mester. Jo mere du øver dig, jo bedre bliver du.

Læs om de forskellige hunderacer

Find Hundehvalp