Menu Luk

Puppy og Junior – hvalpefoder

Acana Puppy og Junior Heritage,

Fra 50,00 DKK

 

Mypets.dk's Ernærings terapeut Heidi udtaler sig: 
Acana er et hundefoder fra Canada som produceres af den prisvindende foderproducent Champions Petfood. Et foder, som jeg synes indeholder noget af den bedste råvarekvalitet du kan få på hundetørfoder markedet i dag.

Acana indeholder meget kød, det er frisk eller råt, og noget er nænsomt dehydreret. Dette betyder også, at der stadig er saft og kraft i kødet når det tilsættes foderblandingen.

Acana benytter ikke nogle planteproteinskoncentrater, der kunne give et skævt billede af hvor meget kød vi forbrugere forventer der er i produktet. 

Når man bruger så store mængder kød i rå eller frisk form, har man heller ikke brug for kraftige syntetiske tilsætningsstoffer, da næringsstofferne er bevaret i det rå/friske kød.

Acana giver mulighed for at hundene får en rig og nærende blanding af kød, organer og brusk og afspejler dermed også den naturlige kost en hund skal have, hvis du spørger mig.

Acana er korn- og kartoffelfrit, og indeholder generelt små mængder kulhydrat og de kulhydrat kilder man bruger er også meget nøje udvalgt.
Kulhydraterne skal holde en hund længerevarende mæt og ikke sætte sig for meget i fedtdepoterne, så derfor benytter Acana f.eks. linser og græskar i stedet for kartoffel, ris, kornarter generelt eller Tapioka, som mange andre foderproducenter benytter.

Acana har 3 korn- og kartoffelfrie typer i vores sortiment:
- Heritage: 
indeholder hele 60-75% kød. 1/3 frisk eller råt. 3 slags kødkilder.

-Regionals: 
indeholder hele 70% kød.1/2 frisk eller råt. 3-5 slags kødkilder.

-Singles:
indeholder 50% fa en enkelt animalsk kilde. 1/2 frisk eller råt. Super velegnet til hunde med lidt følsom mave og som kan have problemer med meget proteinholdigt foder. I Singles er alt: kød, organer og brusk fra samme kødkilde (enten græs-fodret lam, stillehavssardiner eller Yorkshire svin).

Personligt synes jeg, at Acana ligger som et af de bedste mærker der er på markedet pt., kun overgået af "storesøster" Orijen og kan derfor med ro i sindet anbefale dette produkt til mine kunder.
(Orijen er også produceret af Champions Petfood og indeholder større mængder kød ca. 80-95%).