Menu Luk

Puppy Large – hvalpefoder

Orijen Puppy Large Breed hvalpefoder, 6 kg

Fra 399,00 DKK

Mypets' s Ernærings Terapeut Heidi udtaler sig: 

Orijen er et hundefoder fra Canada som produceres af den prisvindende foderproducent Champions Petfood. Et foder, som jeg synes indeholder noget af den bedste råvarekvalitet du kan få på hundetørfoder markedet i dag.

Orijen benytter ikke nogle planteproteins koncentrater. Når der anvendes planteproteiner, så kan det være svært at gennemskue hvor stor en andel af det oplyste protein der rent faktisk kommer fra kød, og hvor meget af det der kommer fra et planteproteins koncentrat. 

Når man bruger så store mængder kød i rå eller frisk form som Orijen gør, så har man ikke brug for kraftige syntetiske tilsætningsstoffer, da næringsstofferne er bevaret i det rå/friske kød.

Orijen giver mulighed for at fodre din(e) hund(e) med en rig og nærende blanding af kød, organer og brusk, som afspejler den naturlige kost en hund skal have, hvis du spørger mig.

Orijen er korn- og kartoffelfrit, og indeholder generelt meget små mængder kulhydrat og de kulhydrat kilder man bruger er også meget nøje udvalgt.
Kulhydraterne skal holde en hund længerevarende mæt og ikke sætte sig for meget i fedtdepoterne, så derfor benytter Orijen f.eks. linser og græskar i stedet for kartoffel, ris, kornarter generelt eller Tapioka, som mange andre foderproducenter benytter.

Personligt synes jeg, at Orijen er et af de bedste mærker der er på markedet pt. og kan derfor med ro i sindet anbefale dette produkt til mine kunder.
Har man erfaring med, at hunden kan have problemer med produkter der indeholder store mængder kød (selvom det virker mærkeligt , at en hund skulle have problemer med kød, så findes der altså nogle følsomme hundemaver der trives bedre på produkter med lidt mindre mængder kød) så anbefaler jeg at kigge på "lillesøster" Acana. (Acana er også produceret af Champions Petfood og indeholder bare lidt mindre mængder kød).